Over ABC

Digital Marketing Agency

Het verhaal achter ABConsultant

Wij zijn ABConsultant een jong studenten team dat frisse, toegankelijke websites maakt en streeft naar kwaliteit voor een vriendschappelijke prijs. 

Ons idee is ontstaan tijdens het coronavirus en de daar voor genomen overheidsmaatregelen. Door deze maatregelen zijn we verplicht om thuis colleges te volgen en zijn onze bijbaantjes in de horeca komen te vervallen. Hierdoor hadden we ineens tijd over en moesten wij op een andere manier een zak centje bij zien te verdienen. Gelukkig is ons team erg handig met computers en vooral in het maken van websites. Deze kennis en ervaring hebben we opgedaan op school en diverse projecten! 

 

De meeste ondernemers en zzp’ers hebben al wel een website en (potentiële) klanten weten deze ook vaak wel te vinden. Hierdoor is een website vaak het eerste contact tussen vraag en aanbod. Het is ook bekend dat ondernemers en zzp’ers niet altijd de kennis en tijd om hun website te ontwikkelen of bij te houden. U bent natuurlijk druk met ondernemen. Hierdoor kan het gebeuren dat een potentiële klant niet te zien krijgt wat u te bieden heeft.


Akshay Barendse

Oprichter en CEO


Daniël Pronk

Sales Manager


Milan Van Eck

ICT Manager

Zij gingen u al voor

bekijk onze diensten

met ABC zet u uw eerste stappen online