Onze Diensten

Uw visite kaartje online

Webdesign

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk om online gevonden te worden. Hiervoor heeft u natuurlijk een website nodig. Wij van ABC snappen dat het lastig kan zijn om een website te maken of te onderhouden. Natuurlijk is het belangrijk dat uw website up-to-date blijft zodat uw (potentiële) klanten uw recente activiteiten zien. Wij kunnen u hierbij helpen. Door ons ervaren team kunnen wij uw website designe en onderhouden voor een vriendenprijsje. Wij zorgen er samen met u voor dat uw website er professioneel uit komt te zien en up-to-date blijft.

Wij zorgen voor

Uw voordeel

Groei met de tijd mee en wordt online ook gezien

Social Media

Waarom social media?

Als ondernemer is het belangrijk om op sociaal media actief te zijn. Niet alleen om naamsbekendheid op te bouwen, maar ook om professioneel over te komen naar de klant. Natuurlijk snappen wij dat dit het veel tijd kost om actief op u sociaal mediakanalen te zijn. Bij ABC kunt u ervoor kiezen om u sociaal mediakanalen bij ons in het beheer te laten nemen hierdoor heeft u meer tijd voor uw onderneming en heeft u minder omkijken naar uw sociaal media. 

 

Onze specialiteiten

onze sterke punten

Tijdens onze studie hebben wij veel ervaring opgedaan die wij nu graag in de praktijk willen brengen. Door ons breed opgeleid team hebben wij een grote voorsprong waardoor we snel kunnen handelen. 

Facebook
92%
Instagram
89%
Linkedin
95%

Zorg dat u beter vind baar bent.

SEO

Als u een website online heeft wilt u natuurlijk ook veel bezoekers en dat klanten u makkelijk kunnen vinden. Hiervoor bestaan SEO’s, SEO’s zijn woorden die worden gekoppeld aan zoektermen in Google. Hiervoor maken wij een SEO-plan met meerder woorden zodat u meer kans heeft om te worden gevonden op Google. Wanneer u een goed SEO-plan heeft komt u ook boven aan in Google.

Pakketen

Informatieve website

Eenmalige kosten voor het maken van de website zijn €250,- excl. BTW. En per maand €30,- of per jaar €300,- excl. BTW voor het onderhouden en online houden.

Bij het maken van de website overleggen we met de klant wat de wensen zijn en waar de klant de website voor wilt gebruiken. Hierna maken wij een demo die wij vervolgens samen met u uitwerken naar een professionele website. Als dit allemaal af is onderhouden wij de website ook voor een vast maand bedrag zodat u website altijd up-to-date  blijft.

Informatieve website eenmalig;

-Demo-Website ontwerpen. 

-Web-advies.

-Website online zetten (niet het online houden hiervan).

Informatieve website maandelijks/jaarlijks;

– 1 Keer per kwartaal wijzigingen doorvoeren.

– Advies op het gebied van nieuwe ontwikkelingen.

– 24/7 support.

– Website hosten (online houden).

Informatieve Website + sociaal Media

Eenmalige kosten voor het maken van de website zijn €250,- excl. BTW. En per maand €180,- of per jaar €1.950,- excl. BTW voor het onderhouden en online houden.

Bij het maken van de website overleggen we met de klant wat de wensen zijn en waar de klant de website voor wilt gebruiken. Hierna maken wij een demo die wij vervolgens samen met u uitwerken naar een professionele website. Als dit allemaal af is onderhouden wij de website ook voor een vast maand bedrag zodat uw website altijd up-to-date  blijft. Naast het designe van uw website beheren wij ook uw sociaal media kanalen. Samen met u bepalen we de huisstijl voor uw posts en content zodat u actief blijft op uw sociaal media kanalen met minder tot geen omkijken ernaar.

Informatieve website eenmalig;

-Demo.

-Website ontwerpen.

– Web-advies.

– website online zetten (niet het online houden hiervan).

Informatieve website + sociaal media maandelijks/jaarlijks;

– 1 Keer per kwartaal wijzigingen doorvoeren.

– Advies op het gebied van nieuwe ontwikkelingen.

– 24/7 support.

– Website hosten (online houden).

– 2 posts per week.

– Bedrijfsaccount aanmaken.

– Sociaal mediakanalen Instagram en Facebook.

– Advies op het gebied van nieuwe mogelijkheden.

                                    Wilt u een persoonlijk pakket samen stellen of zit uw pakket er al tussen? neem dan nu contact met ons op.

Wilt u ook online groeien?

Neem gerust contact met ons op, Wij staan voor u klaar!